Беззаперечна перемога "Чудесних людей рідного краю"

03.04.14, 9:00

Комунальний заклад "Педагогічний ліцей" вже вкотре гостинно відкрив свої двері, запрошуючи всіх бажаючих до своїх стін. Цього разу нагода була дійсно особлива - третій щорічний фестиваль аматорського кіно "Промінь-2014".

Вимоги, як завжди - найвищі! Оцінювали тут і оригінальність, і майтерність та якість роботі, і, звичайно ж, відповідність заданій темі. Бо і тема була не абияка. Шукали юні таланти в нашому місті і за його межами "Чудеса рідного краю" і таки знайшли.


Андрій Богданович та Наталя Чередніченко
Андрій Богданович та Наталя Чередніченко

І все це об"єктивно та прискіпливо оцінювалося компетентним жюрі, до складу якого ввійшли: викладач факультету філології та журналістики Ткаченко С.В., керівник гуртка "Журналістика" у Педагогічному ліцеї Ковальова О.С., журналіст, куратор інтернет-ресурсу "Тусовка" Вікторія Талашкевич,перший заступник генерального директора  ОДТРК "Кіровоград"   Андрій Богданович.

Сергі Ткаченко
Сергі Ткаченко

Яких тільки чудес не побачили глядачі цього фестивалю! Варто зазначити, що найбільша аудиторія КДПУ ім. В.Винниченка була повністю заповнена бажаючими оцінити творіння молодих талантів. Отож, були представленні фільми різних жанрів та досить різноманітної тематики, не схожі один на одний. Можна було побачити і художній фільм з яскравим сюжетом: сімейний конфлікт, який виникає через небажання доньки жити і навчатися у рідному місті. Чим же закінчиться ця драма?!


Були тут і яскраві фільми, що з усіх сторін показали незрівнянну красу нашого міста. Дехто вийшов за кордони самого лише міста і всі мали змогу насолодития пейзажами наймальовничіших куточків нашої області. Можна було оцінити і старання майбутніх режисерів-документалістів: фільм про одну з унікальних особливостей нашого краю - родонові ванни - був дійсно пізнавальним.

Але, напевно, одна із найголовніших думок, яку ніс в собі цей захід - найбільшим чудом будь-якого краю є люди, які там живуть. Саме цю ідею і обрали для свого відео переможці фестивалю - Семенченко Богдан та Повєрєнова Дар"я. Отож вітаємо переможців! Усі представлені роботи ви і самі зможете побачити і оцінити вже найближчим часом на сторінці Педагогічного ліцею ВКонтакті https://vk.com/pedlicey 


Матеріал підготувала Лимборська Юлія, Фото: Маценко Марія, сюжет - "День за днем", канал "Кіровоград"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!