Спортивне свято для школярів

08.04.14, 16:30

Сьогодні в НВО №31 пройшло чудове спортивне свято «Веселі старти». Шість команд учнів 5-6 класів змагалися в найрізноманітніших естафетах. Хлопчики та дівчатка із задоволенням і натхненням перестрибували бар'єри, метали спеціальний дитячий спис, обминали стійки, стрибаючи на м'ячах, перетягували канат.

Вчителі фізичної культури 31-ої школи зробили все, щоб продемонструвати можливості комплекту інвентарю «Дитяча легка атлетика», наданого у користування школам міста Федерацією легкої атлетики Кіровоградщини. Інвентар, який сьогодні випробували юні спортсмени, розроблявся фахівцями Міжнародної федерації легкої атлетики спеціально для молодших школярів. Снаряди зроблені зі спеціального гнучкого матеріалу і абсолютно безпечні, тому зовсім маленькі дітки через рухливі ігри з цікавістю можуть долучатися до занять з легкої атлетики.


Звичайно, хтось виконував конкурсні завдання краще, але програвших точно не було. Про це свідчили як щасливі обличчя дітей, так і цінні призи та подарунки, які забезпечив юним спортсменам ПриватБанк. Президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області Геннадій Заболотний побажав учням НВО №31 успіхів і спортивного прогресу, в чому їм, безсумнівно, допоможе універсальний дитячий спортивний інвентар «Дитяча легка атлетика». Загалом, свято вийшло яскравим і незабутнім.

Прес-служба ФЛАКО




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!