У Кіровограді триває "Видавничий тиждень"

10.04.14, 9:30

Вперше цього року на факультеті філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету проходить "Видавничий тиждень". Це проект для майбутніх редакторів, видавців та журналістів. У його рамках кожен може знайти для себе цікаві формати зустрічей, отримати досвід передових журналістів, редакторів, науковців, поспілкуватися із кіровоградськими видавцями, презентувати свої видавничі проекти!

Організатор: кафедра видавничої справи та редагування КДПУ ім.В.Винниченка. Координатор проекту: Ірина Ткаченко (097-69-31-163)

Стартував "Видавничий тиждень" на факультеті філології та журналістики. Програма заходів охоплює як видавничий сегмент, так і медіазнавчий, освітній. Подібний проект відбувається на факультеті вперше. До співпраці з кафедрою видавничої справи та редагування долучилися кіровоградські журналісти, редактори, видавці. Після завершення проекту всі матеріали будуть доступними в режимі відеоперегляду - унікальний шанс для тих, хто не встиг побувати на всіх заходах "Видавничого тижня". Студенти отримали можливість відвідати нетрадиційні лекції, тренінги, семінари, презентації, також взяли участь у патріотично-мотиваційному фотофлешмобі.


Джерело – молодіжна культурно-розважальна

мотиваційна газета «П’ять поверхів»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!