«Зірка» повернулася до десятки кращих

14.04.14, 13:31

Кіровоградська «Зірка» в Головківці у матчі 23-го туру чемпіонату «FAVBET Ліга 1» протистояла ФК «Полтава».

У порівнянні з попереднім матчем із ПФК «УкрАгроКом» в складі кіровоградської «Зірки» сталася одна зміна: півзахисник Сергій Рожок, отримав травму і його замінив Віталій Сокуренко. На перших хвилинах зустрічі полтавчани пішли вперед і заробили кутовий, після подачі якого намагалися загрожувати воротам Дмитра Козаченка, але в скупченні гравців м’яч до воріт не долетів – захисники «Зірки» змогли «розрядити» ситуацію. А вже на сьомій хвилині матчу свою майстерність мав демонструвати голкіпер «Полтави» Максим Кучинський, який парирував удар Бориса Баранця. Ще через чотири хвилини Андрій Мостовий звільнився від свого опікуна і змістився до кута штрафного майданчику гостей, звідки зробив передачу у воротарську і Олексій Чичиков в один дотик переправив м’яч у нижній лівий кут воріт Кучинського. Після цих активних стартових хвилин гра дещо заспокоїлася: полтавчани намагалися «прийти в себе», а кіровоградці продовжували шукати щастя біля воріт суперника. І в середині першого тайму після передачі Мостового Олександр Данішевський пробив вище воріт. На 37-ій хвилині зустрічі в центрі поля сталося неприємне зіткнення між Борисом Баранцем та Максимом Лісовим: півзахисник «Полтави», якому в результаті цього зіткнення було розбите обличчя, достроково залишив футбольне поле, і його замінив відомий кіровоградцям Вадим Шаврін. На сороковій хвилині матчу після подачі кутового Олексій Хобленко міг зрівняти рахунок на табло, але не зміг результативно замкнути подачу на дальній штанзі воріт «Зірки». За хвилину до завершення першої половини зустрічі Олексій Чичиков мав оформлювати дубль, але після передачі Олександра Данішевського з правого флангу, граючи на випередження на ближній штанзі воріт, з кількох метрів пробив вище. Тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги номінальних господарів, кіровоградської «Зірки».
Другий тайм матчу активніше розпочали футболісти «Полтави», але їх атаки великої загрози воротам Козаченка не несли. Так, В’ячеслав Піднебенной з флангу виконував небезпечну передачу – Вадим Шаврін пробивав, але переграти голкіпера «Зірки» не зміг. Кіровоградська «Зірка» з відповіддю не забарилася. Не змігши прорватися лівим флангом оборони «Полтави» Данішевський відпасував на Фатєєва, який вирішив пробити, але м’яч після удару Дмитра пролетів вище воріт. Дві наступні атаки кіровоградської команди завершувалися небезпечними передачами Данішевського з правого флангу та, на жаль, у штрафному майданчику полтавчан ніхто з його партнерів не зміг завершити подачі влучними ударами. А на 57-ій хвилині матчу Борис Баранець з 22 метрів намагався «закинути» м’яч за комірець голкіперу в дев’ятку, але Максим Кучинський своєчасно зміг зорієнтуватися і перевести м’яч на кутовий. Ще через дві хвилини голкіпер полтавської команди Максим Кучинський «потягнув» удар Григорій Баранця – першим на добиванні був Данішевський. Олександру в даному епізоді не пощастило – гостей «виручила» стійка їх воріт. Надалі темп гри дещо спав. Був призначений потенційно небезпечний штрафний удар в бік воріт «Зірки», але удар В’ячеслава Піднебенного був не сильним і з ним впевнено справився голкіпер «Зірки». Останні десять хвилин матчу порадували ще кількома цікавими епізодами і, перш за все, забитим м’ячем. Спочатку після передачі Мостового капітан «Зірки» Олександр Кочура пробив вище воріт. А на 85-ій хвилині матчу той же Андрій Мостовий зі штрафного удару «зняв павутину» дев’ятки воріт Максима Кучинського – 2:0. Чудовий м’яч у виконанні Андрія. Тож Мостовий за системою «гол+пас» собі в актив сьогодні записав два очка. Через пару хвилин кіровоградська команда мала забивати і третій м’яч у ворота полтавчан: в контратаці Дмитро Осадчий вивів Бориса Баранця сам на сам з голкіпером, але він не зміг втекти від захисника і відпасував назад на лінію штрафного майданчику на свого брата та Григорій пробив вище воріт. У компенсовані хвилини матчу голкіпер полтавчан знову ліквідував загрозу біля своїх воріт, коли атаку «Зірки» завершував Олександр Кочура. Тож у підсумку матч завершився впевненою перемогою кіровоградської «Зірки», футболісти якої сьогодні порадували не лише перемогою, а й видовищним футболом. Відзначимо палку підтримку вболівальників кіровоградської команди, поїздку яких було організовано футбольним клубом. А частина фан-групи ФК «Зірка» в напрямку гри вирушила ще о 10.00, адже о 12.00 на стадіоні «Ніка+» розпочинався матч Єдності між вболівальниками «Зірки» та ПФК «Олександрія» (ця зустріч завершилася дружньою нічию 5:5).Здобуті сьогодні три очки допомогли «Зірці» в турнірній таблиці повернутися до десятки кращих. 18 квітня в 24-му турі чемпіонату «FAVBET Ліга 1» у Донецьку кіровоградська «Зірка» має помірятися силами з місцевим «Олімпіком».

«Зірка» (Кіровоград) – ФК «Полтава» (Полтава) - 2:0 (1:0).
12 квітня 2014 року. Початок матчу о 16.00. Головківка. Стадіон «ГОЛовківський». «FAVBET Ліга 1». 23-ий тур. Глядачів: 450. +7 С.
Арбітр: Кривушкін Дмитро. Асистенти арбітра: Журибіда Володимир, Ковальських Сергій.Четвертий арбітр: Копієвський Віктор. Спостерігач арбітражу: Зань Роман.
«Зірка»: 72. Козаченко Дмитро, 55. Чередніченко Ігор, 15. Степанов Андрій, 4. Мостовий Андрій, 20. Фатєєв Дмитро (8. Родіна Вадим, 83), 22. Баранець Григорій (24. Тітов Дмитро, 90+4), 27. Кочура Олександр к/к, 10. Данішевський Олександр (66. Осадчий Дмитро, 63), 13. Віталій Сокуренко, 77. Чичиков Олексій (19. Самойленко Вячеслав, 90+2), 16. Баранець Борис.
ФК «Полтава»: 12. Кучинський Максим, 6. Парамонов Вадим, 4. Бутенін Артем, 24. Зозуля Олексій, 28. Турчанов Вячеслав, 5. Лісовий Максим (33. Шаврін Вадим, 39), 89. Насібулін Владислав (7. Боровець Максим, 76), 11. Зеленевич Максим (10. Піднебенний Вячеслав, 46), 8. Шевчук Антон, 2. Чеботаєв Сергій, 9. Хобленко Олексій (23. Фомич Ігор, 58).
Голи: 1:0, Чичиков Олексій (11), 2:0, Мостовий Андрій (85)
Попередження: Хобленко Олексій (13), Фомич Ігор (73), Сокуренко Віталій (71), Баранець Григорій (90).

fczirka.com.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!