У Кіровограді класно зіграли у гандбол!

14.04.14, 16:00

Захоплюючі ігри чемпіонату області серед команд ДЮСШ з гандболу серед юнаків 2001-2002 років народження пройшли на минулих вихідних у Кіровограді. Шість команд , які представляли всі ДЮСШ області де культивується гандбол прийняли участь в цих змаганнях.

Це третій чемпіонат для відповідної вікової групи і переможцями у всіх трьох чемпіонатах ставали різні команди. Ульяновці , потім Знам'янчанє і в цей раз Кіровоградці. Вячеслав Гурський - тренер команди, що посіла перше місце вважає, що перемога його вихованців була важкою але досить заслуженою. Вихованці КДЮСШ №2 за віком на рік,а то і два молодше своїх суперників але ігрової практики в них набагато більш ніж у всіх інших учасників змагань. Команда на протязі учбового року грає в Одеській гандбольній лізі,в своїй віковій групі. (вісім команд в трьох турах грають по коловій системі, а це взагалі 84 гри) Зіграла кілька турнірів на виїзді, завдяки злагодженій роботі тренерського колективу КДЮСШ №2 на протязі року проводяться товариські ігри між різними групами КДЮСШ, першість КДЮСШ також додала ігрової практики вихованцям відділення, що і стало складовою цієї перемоги.

По результатам змагань кращим бомбардиром турніру став Літвиненко Микита з команди Кіровоград - І, а кращим воротарем Подуфалий Олександр з Ульяновської ДЮСШ. Страхова компанія «Альфа» з якою плідно співпрацює відділення гандболу КДЮСШ№2 вручила переможцям подарунковий сертифікат на 20-ти відсоткову знижку у подальшому страхуванні спортсменів від травм та нещасних випадків.

Команди були поділені на дві підгрупи і на початковій стадії виявляли сильнішого в підгрупах.Місця в підгрупах розподілилися наступним чином.
* Ульновка Кіровоград - І
* Знам'янка Олександрія
* Кіровоград -ІІ Петрове

На заключній стадії були проведені стикові ігри між командами зайнявшими відповідні місця в підгрупах і визначені підсумкові місця в цих змаганнях.
1-м. - Кіровоград - І,
2-м. - Ульяновка,
3-м. - Знам'янка,
4-м. - Олександрія,
5-м. - Петрове,
6-м. - Кіровоград -ІІ.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!