​Державний тренер України з легкої атлетики відвідав Кіровоград

17.04.14, 10:00

Вчора, 16 квітня, з робочим візитом Кіровоградщину відвідав державний тренер з легкої атлетики України, виконавчий директор Федерації легкої атлетики України Михайло Медведь.

Робочий візит розпочався на стадіоні «Зірка», де президент ФК «Зірка» Максим Березкін та президент кіровоградської Федерації легкої атлетики Геннадій Заболотний ознайомили гостя з ходом реконструкції стадіону. Михайло Медведь, який відвідував стадіон ще у грудні 2013 року, був приємно здивований темпам реконструкції, а також відзначив якісний та професійний підхід до оновлення спортивної споруди.

Далі державний тренер України разом із президентом ФЛАКО зустрілися з головою Кіровоградської обласної ради Олександром Черноіваненко, а трохи згодом із в.о. заступника голови Кіровоградської ОДА Вітою Атаманчук. В ході зустрічей посадовці обговорили стратегію подальшого розвитку спорту, зокрема, легкої атлетики в області, а також обмінялися думками, ідеями та пропозиціями щодо удосконалення роботи та співпраці в нинішніх умовах. Учасники зустрічей дійшли згоди, що підтримка спортсменів та тренерів має бути серед пріоритетів у діяльності обласної влади, щоб зберегти кращі спортивні традиції регіону і мати потужний кадровий потенціал для фізичного виховання підростаючого покоління.

Прес-служба ФЛАКО




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!