Долучіться до Європейського тижня сталої енергетики!

20.04.14, 14:00

Представництво ЄС в Україні спільно зі своїми міжнародними та українськими партнерами традиційно готують Європейський тиждень сталої енергетики в Україні, який країни ЄС відзначають 24-28 червня, 2014. Європейський тиждень сталої енергетики – це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Відтоді з року в рік до святкувань долучились сотні учасників – як прості громадяни, так і організації, інституції.

Четвертий рік поспіль організатори згуртовують громадян та екологів на локальному, регіональному та національному рівнях задля популяризації ідеї відповідального енергоспоживання. Із року в рік наші спільні зусилля роблять свій вклад у зміцнення сталої енергетики України. Цього року ряд заходів буде організовано Представництвом ЄС в Україні, країнами-членами ЄС та їх партнерами по всій Україні задля того, щоб привернути увагу до питань відновлюваної енергетики, відповідального споживання енергії та більш екологічного способу життя.

Щиро запрошуємо Вас долучитись до цьогорічного Європейського тижня сталої енергетики в Україні через власні тематичні заходи та кампанії 22-30 червня. Щоб додати Ваш захід до програми Тижня, будь ласка, заповніть реєстраційну анкету до 30 травня, 2014 року. Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Представництва ЄС за адресою delegation-ukraine@eeas.europa.eu (будь ласка, вкажіть тему листа: ‘EU SEW-2014’)

Довідкова інформація: Європейський тиждень сталої енергетики – це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Відтоді з року в рік до святкувань долучились сотні учасників – як прості громадяни, так і організації, інституції. Заходи, що відбуваються в рамках Європейського тижня сталої енергетики, завжди спрямовані на поліпшення енергоефективності та збільшення використання відновлюваної енергії. Вони сприяють поширенню найкращих практик, надихають на нові ідеї та об’єднують задля досягнення завдань ЄС щодо зменшення енергоспоживання та запобігання змінам клімату.

У 2011 році Україна долучилась до Тижня сталої енергетики вперше. 11-15 квітня 2011 року в містах Києві, Львові, Полтаві та Ковелі відбулись події, що популяризували відновлювані джерела енергії та закликали українців до відповідального споживання енергії. У 2012 році Тиждень сталої енергетики відбувся в рамках Європейського містечка під аркою Дружби народів у Києві. 2013-го року Тиждень об’єднав понад 28 заходів по всій Україні, а його урочисте відкриття відбулось яскравим концертом та численними вуличними заходами у Житомирі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!