Малі кіровоградці робили завиванці

28.04.14, 15:00

На минулих вихідних у кіровоградському ресторані "Шинок", - у рамках постійних дитячих кулінарних майстер-класів, - шеф-кухар ресторану вчив хлопчиків та дівчаток робити... Завиванці! Що це таке? Це одна із фірмових українських страв, що її готують у "Шинку", різновид рулету зі смачною начинкою, що туго обкручена (завивана) шаром м'яса або риби. У нашому випадку мова йшла якраз про м'ясо. Діти із задоволенням попрацювали, а потім з не меншою насолодою скуштували страву та пригостили своїх батьків.

Наступний майстер-клас буде 4-го травня (неділя), початок об 11.00. Робитимуть діти фірмовий омлет з сухариками. Деталі за посиланням.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!