У парку Космонавтів на березі Інгулу стало чисто

28.04.14, 13:30

Вже в ці вихідні кіровоградці, які відпочивали на Ковалівці, дякували за такий подарунок. У парку Космонавтів, на березі Інгулу, стало чисто, просторо. Тепер цей куточок приваблює і дорослих, і дітвору – пляж з білим піском, гойдалки, турніки. Територія відгороджена від дороги, тож малеча може бігати й гратися спокійно.

Це заслуга ГО «Рідний Кіровоград» та колективів місцевих підприємств. Вони влаштували тут масштабний суботник. Інструментів вистачило всім, погода сприяла дружній праці під українські пісні. Вантажівки раз по раз вивозили сміття. Діти першими випробували усі принади майданчика. А на польовій кухні приготували на всіх смачний обід.

Разом з активістами попрацював і народний депутат України Андрій Табалов. Він постійно підтримує екологічні заходи: «Прибирання пляжу на Ковалівці вже стало традиційним. Завдяки старанням городян реалізується програма «Чистий Інгул». Тільки разом наше місто можна зробити кращим».Тепер результат спільної роботи городянам треба берегти та не смітити, нагадує ГО «Рідний Кіровоград».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!