Найчарівніша дівчина Педагогічного ліцею – Саша Музичук!

30.04.14, 18:15

Красуня, розумниця, здібна, комунікабельна, ерудована - ці та ще десятки інших критеріїв формують для себе чоловіки, обираючи подружку, супутницю, дружину.

Члени журі конкурсу "Міс Педагогічного Ліцею-2014" керувалися іншими критеріями, обираючи серед дев'яти школярок переможницю, але було таких ознак не менше, а навпаки. Критеріями у різних конкурсах були і сценічна майстерність, і винахідливість у представленні образу, і артистичність та уміння триматися на сцені, і мистецтво оратора та індивідуальний стиль.

Давайте познайомимося спочатку із сміливицями, які вийшли на сцену актової зали Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Під номером один зал радувала своїми презентаціями Катерина Бурченко. Вона представляла 11-тий філологічний клас (перший). Номер два під час жеребкування отримала чарівна Юлія Єгорова. яка представляла 11-тий фізико-математичний клас.

Третій номер дістався красуні Олександрі Музичук. Вона представляла 10-тий правовий клас (перший.). Під четвертим номером виступала екзотична Любов Релинська. Дівчина представляла 11-тий правовий клас. П'ятірочку мала за щасливий номер Марія Биш. Дівчина представляла 10-тий правовий клас (другий).

Номер шість був знаковим для вболівальників, які підтримували Олену Кучеренко. Школярка представляла 10-тий філологічний клас (перший). Сьомий магічний номер мала на руці Дар'я Даниленко, яка представляла 10-тий фізико-математичний клас. Під восьмим номером на сцені з'явилася яскрава Катерина Цехмейструк. Дівчина представляла 11-тий філологічний клас (другий). Номер дев'ять - це номер Марини Бокарьової, яка представляла 10-тий філологічний клас (другий).

Програма конкурсу складалася з п'яти конкурсів - спершу було знайомство, далі - конкурс талантів і дизайнерський конкурс, а наостанок - інтерв'ю з дівчатками та дефіле. Їх підтримували глядачі, вболівальники, знімали на камери оператори власні та професійні (дивіться сюжети і програми на каналах "Кіровоград" та "TTV").

У результаті напруженої боротьби перемогу і титул "Міс Педагогічного ліцею" отримала Олександра Музичук. Вітаємо!

Олександра Музичук
Олександра Музичук



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!