Молоді футболісти готові зустрітися в Кременчуці зі своїми суперниками на шляху до фіналу

14.05.14, 8:31

«Кубок націй Данон», наймасштабніший дитячий футбольний чемпіонат, уже стартував в Україні. Цього року півфінал відбудеться 14 15 травня в м. Кременчуці, на якому зустрінуться команди чотирьох областей України.

Полтавська область буде представлена ЗОШ № 1 м. Кременчука, Запорізька область - ЗОШ № 3 м. Бердянська, Черкаська область – гімназією № 31 м. Черкаси, а переможцем Кіровоградської області став Олександрійський колегіум «Аметист». Загалом сім груп команд представлятимуть всі області нашої країни на українських регіональних півфіналах. І тоді сім переможців регіональних півфіналів зустрінуться у чесній боротьбі під час передфінальних матчів; до них долучиться команда зі Львова, де проходитиме Всеукраїнський Фінал 28 травня.

Марек Войтина, генеральний директор ТОВ «Данон»: «Ми в Данон віримо, що кожен українець може жити на 5 років довше і допоможемо їм досягти цього вже через 5 років. Для цього ми розбудовуємо здорове суспільство через корисні продукти та соціальні ініціативи. Проект «Кубок націй Данон» дає можливість кожному школяреві змагатися за свою мрію , захищати кольори національної збірної на міжнародній арені. Для того, щоб юним чемпіонам вистачало енергії і сил на нові звершення, їм обов'язково потрібно правильно харчуватися. Молоко збагачує організм кальцієм та іншими важливими мікроелементами, а йогурт допомагає травленню та зміцнює імунітет. Вживайте 3 молочні продукти на день і вперед до великих перемог!»


«Кубок націй Данон» - це найбільший міжнародний футбольний чемпіонат, який збирає дітей у віці від 10 до 12 років із 45 різних країн світу! Щороку близько 2.5 мільйонів школярів з усього світу беруть участь в цьому чемпіонаті. Юні українці є учасниками «Кубку націй Данон» вже 12 років поспіль. Найбільшим досягненням за ці роки стало третє місце, яке виграла команда із Кременчука у 2000 році. Під час турніру в Південній Африці у 2010 році учні Львівської школи №73 зайняли п’яте місце серед 40 команд. Ми сподіваємося, що 2014 рік принесе нам ще більше і наші хлопчаки підкорять футбольну Бразилію!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!