У Кіровограді збирають гроші на збірку революційної поезії

23.05.14, 9:00

Збірка революційної поезії "До барикад"– не лише підсумок, а й заклик. Барикада – це щось вічне. До барикад треба йти усе життя, усю історію. Барикада – це місце боротьби, це зміна. На барикадах твориться історія. І війни на барикадах будь-якого характеру будуть завжди. Тому назва збірки кіровоградської революційної поезії «До барикад!» одночасно і підсумок відрізку нашої історії, коли боротьба та захист власних свобод поєдналися, і заклик до нових змін, заклик ніколи не покидати барикад, постійно тримати оборону.

Любі кіровоградці, цієї зими ми прожили з Вами ціле життя. Ми вийшли на центральну площу нашого міста тоді ж, коли в Києві повстав Майдан для боротьби за краще майбутнє, за справедливість, за свою Україну. Ми відчували силу єднання, впевненість в неминучості змін і в тому, що Правда не зважаючи ні на що переможе. Ми підтримували один одного в найтрагічніші моменти новітньої історії і це допомагало нам не здаватися і продовжувати боротьбу. Поряд з тим, що кіровоградський Майдан є складовою Всеукраїнської Революції Гідності, в нього є свій виразний голос, що втілився в потужну поезію кращих авторів Кіровограду і області, які об’єднались, щоб наші з вами враження, переживання, емоції збереглись, закарбувались окремою сторінкою в історії нової України. Події від Вільнюського саміту до україно-російського протистояння В Криму і на Сході, поезія найвищого ґатунку, від визнаних майстрів слова і молодих талановитих поетів, безпосередніх учасників подій на Київському і Кіровоградському майданах.

Все це буде в книзі про нашу боротьбу, яка наразі вже готова до друку і потребує фінансової підтримки. Запрошуємо Вас, долучитись до її виходу в світ . Меценати будуть окремо згадані в книжці і матимуть змогу в числі перших стати її власниками. Координатори проекту - Кіровоградський Артмайдан: Олена Горобець - 095-691-95-27, Номер рахунку Приват банку: 4405882312175650, Будемо вдячні за будь-яку допомогу!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!