Все про літній відпочинок могли дізнатися кіровоградці на туристичній виставці

26.05.14, 10:00
автор фото - Олена Карпенко
автор фото - Олена Карпенко

За кілька днів починається довгоочікуваний літній сезон, сезон відпочинку. І, звичайно, кожен ставить собі питання, де якісно та, по можливості, недорого провести відпустку чи канікули. Дати відповідь на це питання допомогли організатори туристичної виставки «Кіровоградщина: Літо - 2014», яку днями провели у нашому місті креативна група «Jane&Vika Creative Group» за підтримки Департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації! Окрема подяка - народному депутату України Станіславу Березкіну.

Учасниками виставки стали кращі туристичні агенції, табори відпочинку та інші установи та організації, які працюють у галузі відпочинку! Це Туристична агенція «Поїхали з нами!», Обласна спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму, Офіс компанії «ТУІ» у місті Кіровоград, Міський літній табір «Невгамовні», Освітньо-туристичний центр «Веста-М», Експерт з вигідних подорожей - Катерина Стрига, Літній табір для дітей «Цивілізація», Туристична агенція «Купи Тур», Факультету менеджменту Кіровоградської Льотної Академії Національного Авіаційного Університету, Туристична агенція «Join UP!», Кіровоградська філія ПАТ «Кий-Авіа» та Туристична агенція «Гранд-Тур», Представництво компанії «Горячие Туры» - «Погляд-Некст», Художня галерея «Єлисаветград», Туристична агенція «Райдо – Тур», Кіровоградське регіональне управління «Приват-Банк», Шоу-студія «Dance Heads», Студія хореографічного мистецтва «Аеліта», Туристична компанія «Інтурист-Кіровоград», Менеджер компанії «Орифлейм» Катерина Кир’янова, флорист Олена Федоренко та Кіровоградський обласний художній музей.


Всередині Студії кожні півгодини проходили цікаві презентації та майстер –класи. Зокрема, про варіанти відпочинку на Західній Україні розповів Олександр Знахаренко, директор агенції «Райдо Тур», а Любов Канцер, експерт «ПриватБанку», порадила, які страхові туристичні послуги від цієї поважної фінансової установи краще обрати. Крім того, Микола та Глеб Цуканові презентували фото-виставку та проект «Карта Єлисаветграда» від галереї «Єлисаветград».


До речі, у Дворику під час виставки виступав зразковий колектив - студія хореографічного мистецтва «Аеліта» (керівник – Олександра Ткаченко). І ще один приємний подарунок для гостей – це була робота студії «Dance Heads». Вони безкоштовно записували диски і для кожного, хто записав диск, був розіграний подарунок –поїздки до Болгарії влітку в англомовний табір зі знижкою 50%. Музичний супровід свята чудово забезпечив Ярослав Страшний. Окрема подяка - постійному надійному партнерові - компанії «Beer – Food - Service», яка презентувала на святі смачне пиво та чудовий квас!


Гості та учасники відзначили, що виставка була надзвичайно успішною, тож насолоджуйтесь гарною погодою і вдалого всім літа! Про виставку читайте і дивіться у мас-медіа, завдяки партнерам заходу – це канал «Кіровоград», журнал «Ланруж», сайт «Тусовка», а також «Center Media» та компанія «Імперія Реклами».




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!