Виставу кіровоградського "Резонансу" відзначив відомий фантаст Олег Ладиженський

09.06.14, 14:00

Минулого понеділка у молодіжному театрі "Резонанс" імені Валерія Дейнекіна, відбулася прем'єра - вистава за п'єсою Генрі Лаойна Олді "Другі руки". Ця трагікомедія - філософський твір, і якщо коротко, то його зміст сайт 21 канал пропонує звести до наступного: приходить час, коли кожен із нас має вибрати стежку в житті. Можна просто скопіювати чийсь життєвий шлях, а можна вибудувати свою долю так, як хочеш сам. Це, звичайно, набагато важче. Головне - не згаяти свого часу та скористатися шансом, який життя дає кожному. Але не кожен може помітити його у повсякденній метушні....


Постановку вистави здійснила художній керівник "Резонансу", заслужена артистка України Ірина Дейнекіна. У ролях - І. Шелуденко, А. Шелуденко, В. Ланецький, К. Бєлоусова. Прем'єра відбулася 2 червня в актовій залі педагогічного університету. Нагадаємо, що Г.Л.Олді - це колективний псевдонім харківських письменників-фантастів Дмитра Громова й Олега Ладиженського. У себе у профілі у соціальній мережі Facebook Олег Ладиженський дав гарну оцінку виставі.


Тим часом вже з'явилися перші рецензії на виставу. Так Єлисаветградський лікар в блозі на сайті газети "Україна-Центр" написав: "...Я давно хотів побачити вживу вистави театру «Резонанс». Очікував, що сподобається, в мережі «В контакті» я бачив відео однієї з їхніх вистав, бачив уривки вистав під час «Ночі музеїв» в Кіровоградському обласному художньому музеї. До речі, я знайомий з одним з акторів театру – Валерієм Ланецьким. Нас познайомила праця в Кіровоградській обл. лікарні. Сказати, що мене переповнюють враження – це нічого не сказати. Як це можна взагалі зробити в залі Кіровоградського педагогічного університету – я взагалі уявити собі не можу. Я не впізнавав Валерія. Я зовсім не очікував, що я взагалі забуватиму, що я його знаю. Я реально був в захваті від сьогоднішньої вистави, перебуваю в цьому захваті і зараз. Я просто пишаюсь, що у нас є таке. Я дуже сподіваюсь, що всі дізнаватимуться про подальші вистави!..."



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!