Більше 15% мешканців Кіровоградської області дивляться бокс за участі українських спортсменів

22.06.14, 15:00

Більше 15% мешканців Кіровоградської та інших центральних областей України люблять дивитись телетрансляції боксерських поєдинків за участі українських спортсменів. Згідно дослідження, проведеного аналітичним відділом телеканалу «Інтер», у східних областях України боксерські поєдинки по телевізору дивляться близько 700 тисяч глядачів – 15% населення Вінницької, Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей. З найбільшим інтересом боксерські поєдинки дивляться у західних областях (16%), далі йдуть області в центрі України (15,3%), північні (13,6%), південні (10,8%) та східні (10,5%) області.

Основна аудиторія телетрансляцій єдиноборств – чоловіки, їх частка сягає 54%. Причому найбільш активні вболівальники серед чоловіків старше 55 років (близько 48%), серед жінок – старше 45 років (65%). З найбільшою цікавістю мешканці Кіровоградської та інших центральних областей слідкували за поєдинками за участі кримчанина Олександра Усика (проти Бена Нсафоа та Сезара Давида Кренса). На другому місці за кількістю глядачів був бій Володимира Кличка (бій з Алексом Леапаі), на третьому – бій вінничанина В‘ячеслава Узелкова (проти Геарда Айєтовича). Варто відзначити, що у жінок центрального регіону на першому місці виявився бій Володимира Кличка.

У суботу, 21 червня глядачів програми «Великий бокс» на телеканалі «Інтер» чекає бій киянина Макса Бурсака з британцем Мартином Марреєм. Пряма трансляція бою за пояс срібного Чемпіона WBC вестиметься з Монте-Карло (Монако), початок о 22.55 на «Інтері».

Перемога в цьому поєдинку важлива для обох боксерів, так як на кону важливий проміжний титул: після кількох успішних захистів його володарю, як правило, надається право поборотись за звання офіційного претендента на пояс Чемпіона світу за версією WBC. Є вірогідність, що переможець бою Бурсак–Маррей побореться за титул WBC вже восени, – без будь-якого проміжного захисту.

Примітка. Дані дослідження телевізійної аудиторії належать ІТК, надані Телеканалом «Інтер». Дані розраховано для аудиторії 18+. Регіони: вся Україна, Північ, Схід, Захід, Південь, Центр, Київ. Період: 2014 рік. Дані надано за показниками охоплення в одну секунду. Детальніше про показники в глосарії ІТК (http://www.itk.ua/ua/page/tv-dictionary/).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!