Льотка – за мирну, єдину, щасливу Україну!

24.06.14, 12:29

За ініціативою та за кошти патріотично налаштованихчленів колективу Кіровоградської Льотної Академії НАУ фасад будинку культури «Авіатор» КЛА НАУ перефарбували у кольори національного прапору України. Ця креативно-патріотична ідея швидко знайшла підтримку серед тих, хто навчається та працює в КЛА НАУ.

Курсанти, яких зараз не так багато в гуртожитках (канікули!), вийшли з ініціативою провести під самим великим в області прапором України флеш-моб з нагоди його появи в навчальному закладі. Курсантів підтримали викладачі, інші працівники льотної академії. В призначений час бажаючи прийняти участь у флеш-мобі зустрілися на алеї Авіаторів.

Простір швидко розфарбувався у жовто-блакитні кольори, адже люди несли відповідні прапори та повітряні кульки. Начальник академії С.М.Неділько, - який сьогодні святкує день народження, і якого сайт "Тусовка" щиро вітає!, - разом із головою курсантського самоврядування О.Коноваловим у підніжжя велетенського прапору сформували з присутніхпатріотичну фігуру, яка за командою дружно та голосно оповістила світ: «ЛЬОТКА – ЗА МИРНУ УКРАЇНУ! ЛЬОТКА – ЗА ЄДИНУ УКРАЇНУ! ЛЬОТКА – ЗА ЩАСЛИВУ УКРАЇНУ!!!». У цю ж мить у небо спрямувалися жовто-блакитні кульки.

Це були красиві та видовищнімоменти життя колективу… Але головною метою заходу були не вони, а той єдиний емоційний порив, якийохопивкожного учасника акції. Адже це так важливо – висловлюючи силу своїх почуттів, відчувати водночас й могутність намірів своїх однодумців. Як зауважив організатор акції – голова ради Старшин О.Коновалов: «Ми не прагнемо підтримати будь яку з політичних сил. Ми не агітуємо й не пропагуємо. Це просто загальний крик наших сердець про те, як ми хочемо миру, щастя та єдності нашої держави».




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!