Дендропарк приймає всіх діток з теплотою

07.07.14, 12:30

Минулого тижня у кіровоградському Дендропарку побували члени обласної громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері” - і діти, і дорослі на чолі із головою організації Людмилою Шукрутою. Дендропарк прийняв їх з особливою теплотою та радістю.

За ініціативи голови міської організації ПП "УДАР" Лариси ОНУЛ, для дітлахів, до яких природа виявилась не прихильною, було організовано веселу ігрову програму. Спочатку малеча прикрасила своїми малюнками на асфальті простори Дендропарку, а потім розпочалось найцікавіше – розважальна програма!

Колективні ігри підійняли настрій її учасників до небаченої висоти, адже парком лунав веселий гомін та гучні оплески. Всі діти з обмеженими можливостями, які завітали цього дня, отримали солодкий подарунок від спонсора ТМ "Рудь" – смачнюче морозиво! Після того як малеча підсолодила своє життя, на неї чекало катання на атракціонах, які обирались залежно від вікової категорії та фізичних можливостей, задля максимального комфорту.

Ось такий незабутній та яскравий візит до Дендропарку нанесли члени кіровоградської обласної громадської організації матерів дітей-інвалідів та інвалідів “Серце матері”!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!