У місті Олександрія на місці Леніна буде квітник

06.08.14, 16:00

На цьому тижні розпочато роботи з облаштування місця в центрі Олександрії, де стояв пам'ятник Леніну. За словами будівельників, на першому етапі вони отримали завдання обнести колишній постамент бордюрами. Потім територія навколо пам'ятника буде упорядкована тротуарною плиткою сірого, червоного і жовтого тонів. Ця робота повинна завершитися до 20 серпня, інформує "Моя Александрия".

фото - http://myalexandriya.blogspot.com
фото - http://myalexandriya.blogspot.com
Що буде на місці постаменту, де зараз фундамент, будівельники не знають. Вони чули, що нібито планується клумба, але при цьому спантеличені - як вона може існувати без дренажів для стоку води. Перший заступник міського голови підтвердила інформацію, що навколо пам'ятника буде плитка. Вона зазначила, що роботи виконуються без залучення бюджетних коштів, з ініціативи місцевих спонсорів-підприємців. Також чиновниця підкреслила, що реклами на плитці не буде.

Що стосується фундаменту постаменту, а це прямокутник 12х8 метрів, то по ньому остаточного рішення ще немає, каже Давиденко. - Розглядаються два варіанти - або зелена "альпійська" гірка, або теж тротуарна плитка, - сказала чиновниця. Для облаштування гірки, за її словами, потрібна порада фахівця, який підкаже як змонтувати дренаж.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!