​Сьогодні у Кіровограді прощалися з трьома героями...

07.08.14, 16:09

Сьогодні, 7 серпня, Кіровоград прощався з трьома військовослужбовцями 3-го Кіровоградського полку спеціального призначення оперативного командування “Південь” сухопутних військ Збройних сил України. Провести земляків в останню путь на Театральну площу в обласному центрі прийшли більше півтори тисячі людей, передає кореспондент "Новин Кіровоградщини".

Прощалися з заступником командира полку по роботі з особовим складом підполковником Сергієм Олексійовичем Сєнчевим, заступником командира загону спеціального призначення підполковником Сергієм Петровичем Лисенком та головним сержантом роти спеціального призначення старшиною Олексієм Івановичем Глобенком. Сергій Лисенко та Олексій Глобенко загинули 29 липня, потрапивши під артелирійський обстріл терористів під Сніжним Донецької області. Сергій Сєнчев був поранений 4 серпня. Йому зробили операцію в польовому шпиталі. Дорогою в Дніпропетровськ для подальшого лікування Герой помер. 7 та 8 серпня у Кіровограді оголошені днем жалоби.

Олексій Сенчев, фото - Оля Гріднєва
Олексій Сенчев, фото - Оля Гріднєва
Журналісти сайту "Тусовка" були знайомі із Сергієм Олексієвичем Сєнчевим. Це була надзвичайно добра, приємна і світла людина. Ми робили, на його прохання, фотозйомку кращих бійців частини - для стенду "Дошка пошани". Фото Сергія Олексійовича на тому стенді висіти не повинно було, тож він і не хотів фотографуватися. Оля Гріднєва, спідтишка, зробила це сонячне фото - Сергій Сєнчев не хотів позувати, як його не вмовляли. Таким він і залишиться у нашій пам'яті - скромним, щирим, кращим із кращих. Світла пам'ять!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!