Хто кращий куховар у в’язниці?!
Днями у Кіровоградській виправній колонії облуправління ДПтС України (№6) пройшов конкурс на кращого кухаря серед засуджених. У конкурсі брали участь троє засуджених з числа кухарів – вони готували страви на власний вибір, але із визначеним меню. Це був на перше: борщ зелений та червоний, суп картопляний з крупою рисовою, на друге - плов, каша гречана та картопля тушкована, салати зі свіжих овочів та вінегрет. На трете подавався узвар, кисіль та компот.
Для визначення переможця конкурсу було обрано журі у складі голови комісії начальника установи Вадима Скубіліна та членів комісії, до складу якої ввійшли представник громадського харчування кафе «Ідилія» Людмила Мирончук та виконуюча обов’язки начальника сектору ресурсного забезпечення облуправління ДПтС Юлія Шпильова. По закінченню конкурсу було визначено переможця та нагороджено всіх учасників солодощами, а саме змагання дало можливість кухарям обмінятися досвідом та спонукатиме їх на створення смачних кулінарних шедеврів, пише «Гречка»
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?