Спорт за ґратами

14.08.14, 17:00

10 серпня 2014 року, в Петрівській виправній колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49), під чітким керівництвом заступника начальника установи з соціально-виховної та психологічної роботи майора внутрішньої служби Сергія Заремби та згідно плану вихідного дня, відбулися спортивні змагання серед засуджених. Змагалися любителі настільного тенісу та мініфутболу.

Завданням проведення заходу було не лише зайняти засуджених у вільний від роботи час, а й розвивати в них почуття самовдосконалення, командного духу, а також вміння ефективно взаємодіяти.

У змаганнях взяли участь близько 30 засуджених. Кожен з учасників намагався продемонструвати всю свою майстерність і спритність

Як зазначив начальник Петрівської ВК (№49) Едуард Кущ: “Подібні заходи є добрим стимулом для фізичного росту тих, хто з різних причин перебуває за гратами, розвитку корисної ініціативи та позитивно впливають на загальний психологічний клімат серед засуджених. Адже спорт об’єднує, зміцнює здоров’я і характер, розвиває терпіння і силу. Ми сподіваємося, що заняття спортом стане невід’ємною частиною повсякденного життя засуджених не лише в місцях відбування покарання, але і на волі.”

Метою організації та проведення таких заходів є створення дружньої атмосфери свята в командних іграх між учасниками. Зі слів керівництва УВП №49 в такий спосіб прививається любов до фізкультури та спорту, також розвивається пам'ять, увага, здатність долати певні життєві труднощі, зміцнює здоров’я, виховувє у засуджених почуття дружби та колективізму. Такі заходи проводитимуться і надалі. Переможці були нагороджені подарунками від адміністрації установи.

Пресслужба Петрівської ВК №49 в Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!