В краплі твоєї крові – чиєсь життя

18.08.14, 14:00

Минулого тижня персонал Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області взяв участь в акції з безоплатної здачі крові в обласній станції переливання крові Управління охорони здоров’я. Цю кров буде використано в цілях порятунку життя поранених української армії та бійців, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України,захищаючи цілісність та незалежність нашої держави, і рішуче націлені повернути нашу свободу, мир та спокій в серця громадян України.

Для персоналу участь у даному заході - справа честі. Це були працівники власне управління, а також Кіровоградської виправної колонії (№6), Кіровоградського слідчого ізолятору та кримінально-виконавчої інспекції. Серед учасників акції були особи, які вже давно приєдналися до спільноти донорів. Адже їм не байдуже життя військовослужбовців, кожен хотів внести посильний внесок у порятунок поранених,за рахунок , цієї життєдайної рідини.
Начальник управління Юрій Ткаченко наголосив,що підтримка відчайдушних бійців «героїв» ,що боронять суверенітет в зоні АТО – це наш найголовніший пріоритет. Найнадійніший наш союзник і найкращий гарант миру, на даний час, - Армія.
"В краплі твоєї крові – чиєсь життя" – це не просто слова, це життєво важлива необхідність, адже в боях гинуть та отримують поранення українські військові, наші побратими. Всі, хто долучився до акції та став донором добре розуміють важливість підтримки і допомоги тим, хто відстоює під кулями територіальну цілісність нашої держави.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!