​Розваги та пригощання на "Вечорі Української кухні"

19.08.14, 11:00

Минулої суботи гості кіровоградського Дендропарку змогли на смак відчути всі переваги автентичних українських страв - на "Вечорі Української кухні". Увагу всіх відвідувачів одностайно привернула географічна карта України, що розташувалась в самому центрі парку. Та протягом розважальної програми вона поступово перетворилась в кулінарну.

Викладенні страви, характерні для кожного регіону, стали ситним частуванням для учасників заходу, які виявились істинними патріотами. Переконатись у цьому вдалось завдяки цікавим тематичним конкурсам, на яких жінки доводили глядачам наскільки вони вмілі господині, а чоловіки боролись за перемогу в армрестлінгу.
На вікторинах перевіряли наскільки добре гості Дендропарку знають Україну та її видатних постатей. Визначали цього дня і кращих знавців фольклору. "Побували" на святі також відомі українські артисти, такі як: Вєрка Сердючка, Оля Полякова та дует "Время и Стекло". Тому тим, хто пропустив це видовище, не минути докорів сумління!
Поласувати ситною українською кухнею вдалось всім бажаючим, які обирали страву з того регіону, який був їм найбільше до смаку. Та особливою популярністю користувалась страва, що "представляла" Кіровоградську область. Із усього розмаїття запропонованих приготувань, рол "Патріот" - авторську новинку від майстра із суші-бару "Бонсай", забажали спробувати всі!

Без сумніву, гості Дендропарку надовго запам'ятають смак страв української кухні, які були представленні цього ситного суботнього дня!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!