​Кіровоградський військовий знайшов автора малюнку, що беріг йому життя

20.08.14, 12:00

Днями у Фейсбуці користувач Роман Сініцин опублікував пост про те, що кіровоградський боєць шукає автора малюнку, який йому передали в зону АТО. Автором малюнку є десятирічний хлопчик Григорій, який живе у Києві.

"Мені б цього Грішку малого знайти...", - дістав з кишені акуратно складений дитячий малюнок боєць легендарного кіровоградського спецназу, кримський татарин, патріот України, - "Ось це - мій талісман, він мені життя врятував, я його в каску під підкладку поклав, ви нам каски передали і малюнки, на наступний день ми попали...".

Роман шукав Григорія, йому 10 років, він із міста Київ. Прізвище було написано нерозбірливо. Місяць тому Роман сфоткав цей малюнок, фото виклав у коментарях,і попросив допомоги, щоб знайти малого. І от нарешті військовослужбовець знайшов автора свого оберегу!

Про це повідомила телеведуча каналу "1+1" Соломія Вітвіцька у Фейсбук: "Красива історія. 10-річний Григорій кілька тижнів тому приніс малюнок для українських воїнів волонтерам, а ті передали на передову. І от сьогодні Гриць зустрівся з тим самим розвідником, який впевнений, що його врятував саме цей малюнок – бо постійно тримав художній шедевр хлопчика під шоломом. Обличчя спецпризначенця із зрозумілих причин не покажу) А от маленький рятівник пішов додому з купою подарунків. І гігантським прапором!".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!