​Кіровоградські спецпризначенці отримали позашляховик від Ігоря Шарова

28.08.14, 18:00

Вантажопасажирський позашляховик підвищеної прохідності з п'ятидверним суцільнометалевим кузовом і двигуном збільшеної потужності отримали кіровоградські спецпризначенці. У минулий вівторок УАЗ 31519 бійцям військової частини було подаровано від народного депутата України Ігоря Шарова.

Позашляховик має необхідні характеристики для пересування по всіх видах доріг і бездоріжжю, економічний двигун, а також зручний салон. УАЗ можна використовувати як для мобільного пересування групи (сім осіб), так і для перевезення невеликих вантажів. Якщо виникає потреба під час бойових дій, бокові вікна демонтуються.

Командир бригади спеціальної територіальної оборони полковник Сергій Сірченко подякував Ігорю Шарову за такий необхідний в умовах бойових дій транспортний засіб. Сергій Петрович зазначив, що сьогодні, воїни, які виконують бойові завдання, як ніколи потребують підтримки, тому що матеріально-технічний стан військових на жаль залишає кращого. Але саме такі добрі вчинки небайдужих патріотів України дозволяють підвищити боєздатність української армії, дати відсіч агресору, припинити сепаратистські терористичні прояви на сході України, захистити цілісність нашої держави.

текст і фото надіслала Олена Савранова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!