Бібліотекарка із Кіровограда перемогла у проекті «Сoca-Cola. Час дарувати радість!»

29.08.14, 13:00

Щоденні хвилини радості зараз особливо важливі – вони допомагають нам зберігати спокій і оптимізм у вирі новин та ще більше пишатися людьми, які створюють такі хвилини щастя. Компанія "Кока-Кола Україна" вирішила створити ініціативу «Сoca-Cola. Час дарувати радість!», що допоможе віддячити таким ентузіастам. Герої цієї літньої акції – люди зі всієї України, які дарують радість усім навколо і надихають інших своїм прикладом.

Пошуки героїв акції йшли у всіх куточках України. Це люди, які допомагають зробити рідне місто прекраснішим, пропагують здоровий та активний спосіб життя, викликають посмішку своїми надзвичайними вчинками. Кіровоград не став виключенням завдяки зусиллям колективу бібліотеки-філії №10, зокрема її завідувача – Наталії Анісімової. Чого тільки Наталія не вигадує, щоб порадувати мешканців: влаштовує колективне випікання млинців та святкування Масляної, організовує виставки «Коли ми були молодими» для місцевих бабусь, проводить конкурси на кращого онука і кращу бабусю та інше. А проект «Життя в стилі вело» дозволив понад 80 учасникам проїхатися стежинами рідної місцевості на найбільш екологічному виді транспорту – велосипеді. Крім того, бібліотека йде в ногу з часом та має власну сторінку в Інтернеті – «Бібліотека для всіх», де заклад живе своїм «online-життям».

Та компанія вірить, що світлих і щедрих людей серед нас значно більше, тому разом з Сoca-Cola кожен з нас може порадувати інших. Для цього треба мати лише акційну пляшку Coca-Cola і трохи везіння. Якщо під кришечкою ви знайдете код – його можна обміняти на ще одну пляшку улюбленого напою для себе АБО поділитися прохолодним напоєм з учасниками однієї з найрадісніших акцій на сайті. Кожен зареєстрований код згодом перетвориться на одну з 1 000 000 справжніх пляшок Coca-Cola, яка вирушить до обраної вами «штаб-квартири» радості. Проте компанія не зупиняється на 50 учасниках та закликає пропонувати своїх героїв, яким варто подякувати разом з Coca-Cola!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!