Як допомогти кіровоградським розвідникам?!

30.08.14, 18:00

На дворі майже осінь, тож група волонтерів на чолі з Олексієм Титовим нагадує, що все ще дуже потрібні спальники (несіть усе, що є у Кіровограді за адресою вул.Калініна, 10/14, ТОВ "СП Розумний Дім"). Також всіх бажаючих помити свою машину запрошують на авто-мийку "Кіровоград-Лада". Увесь прибуток від мийки авто йде на потреби воїнів в АТО (адреса: перехрестя вул. Волкова та вул. Г.Сталінграду).

Також волонтери збирають кошти на мобільні міні-печі, які роблять для наших бійців на фронт. Топиться вона трісками, травою і навіть сухим спиртом. Зверху ставляться два солдатських казанка і вода закипає за 5 хвилин. Пакується пічка в плоский чохол. Перша партія 30 штук їде на фронт, а волонтери тим часом приступають до другої партії.

Крім того днями кіровоградець Сергій Кашуба передав волонтерам дві величенькі такі коробки різноманітних медичних препаратів, зібраних для кіровоградських військових у Нью-Йорку. Частково це було передано до медчастини третього полку, а біля 20-ти кілограм начиння, що залишилося (скальпелі, маски, крапельниці) вже на шляху у військові госпіталі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!