На Кіровоградщині відбуваються тренінги в рамках проекту «Школа здоров’я»

15.09.14, 12:30

Незабаром наша держава відзначатиме Всеукраїнський тиждень планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я. На Кіровоградщині традиційно багато уваги приділяється подоланню негативних тенденцій у демографічній ситуації, особливо характерних для сільської місцевості.

Станіслав Березкін привітав учасників тренінгу
Станіслав Березкін привітав учасників тренінгу
Серію тренінгів у рамках проекту "Школа здоров’я" для населення у районах області підтримав народний депутат України Станіслав Березкін. Він особисто завітав на тренінг, який проходив у селі Созонівка Кіроворадського району. У ньому взяли участь понад два десятки педагогів, вихователів, громадських активістів.

Учасники тренінгу - знайомство
Учасники тренінгу - знайомство
Вітаючи учасників тренінгу, - а це були переважно жінки, - Станіслав Березкін подякував їм за те, що у свій вихідний день вони прийшли, щоб дізнатися більше про здоров’я як найважливішу частину благополуччя кожної родини. «Ваша важлива місія - донести інформацію про те, як зберегти здоров’я жінок, як піклуватися про майбутнє покоління, як виростити морально та фізично здорових дітей. Для цього і потрібні подібні тренінги», - сказав народний депутат.

Оля Гріднєва веде тренінг у селі Созонівка
Оля Гріднєва веде тренінг у селі Созонівка
Дискусія, спілкування, пошук вірних рішень дозволили усім, хто зібрався у гостинному приміщенні дитячого садка, дійти згоди про необхідність корекції репродуктивного здоров`я та проведення соціальної профілактики силами і вчителів, і вихователів, і соціальних працівників. З якого віку можна народжувати? Скільки треба мати дітей? Яких інтервалів дотримуватись поміж пологами? Як практикувати здорову по відношенню до себе та майбутнього покоління поведінку?
Групові вправи під час тренінгу Учасники тренінгу
Групові вправи під час тренінгу Учасники тренінгу
Саме ці питання і запропонували обговорити під час зустрічі такі досвідчені тренери, як Світлана Мороз, педагог із багаторічними стажем, керівник школи "Хочемо бути щасливими батьками" та Ольга Гріднєва, тренер програми "Здоров’я жінок України".

Учасники тренінгу у селі Созонівка
Учасники тренінгу у селі Созонівка
Серія тренінгів у рамках програми «Школа здоров’я» пройде цієї осені у кількох районах Кіровоградщини за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна. Хочете взяти участь? Телефонуйте: 050-321-39-19 (Вікторія) та 066-328-40-48 (Жанна).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!