Кіровоградська команда юних інспекторів руху «Драйв» серед лідерів всеукраїнських фінальних змагань ЮІР!

16.09.14, 16:00

10 вересня в Пущі Озерній м. Києва завершилися змагання серед загонів юних інспекторів руху й гри серед шкільних команд КВН-ЮІР.

38-ий Всеукраїнський зліт ЮІР проходив під гаслом «Молоде покоління – за безпеку руху!» і зібрав 22 команди з України. Кіровоградщину в Пущі Водиці представила команда ЮІР з Петрівського району «Драйв», яка неодноразово посідала призові місця у щорічних змаганнях серед команд юних інспекторів руху з усіх районів Кіровоградської області. Впродовж тижня учасники змагалися за звання кращих на конкурсних змаганнях «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Знання Правил дорожнього руху», «Медична допомога», «Кращий командир загону ЮІР», творчі конкурси «Агітбригада» і «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху» та змагання Клубу веселих та найкмітливіших.

Наша команда «Драйв» посіла третє призове місце, крім того, кіровоградські юірівці стали кращими на етапах «Велоестафета» та «Теоретичні знання ПДР», і були нагороджені грамотами і призами.

Фінальні змагання закінчилися виступами дитячих творчих колективів, відомих українських співаків, проте наші учасники ще довго будуть пам’ятати веселу та дружню атмосферу свята.

Сектор профілактичної роботи
УДАІ УМВС України в Кіровоградській області




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!