Триста терміналів самообслуговування встановили на Кіровоградщині

21.09.14, 12:00

Трьохсотий термінал самообслуговування ПриватБанку встановлено у смт Онуфріївка, що на Кіровоградщині. Термінал встановлено за межами відділення, у магазині “Продукти”, аби клієнти мали можливість здійснювати платежі у зручному місці та у зручний час. Термінал самообслуговування - це міні відділення банку, яке дає змогу клієнтам самостійно здійснити ряд транзакцій за межами Банку, у вихідні чи святкові дні, в кінці робочого дня.

&

Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги - поповнення рахунку мобільних телефонів і платіжної карти, депозитного вкладу та кредиту, оплата комунальних та інших рахунків, відправлення та отримання грошових переказів, купівля валюти . Також через них можна купити квитки на поїзд, автобус, футбольний матч і скористатися іншими корисними сервісами. Сьогодні, аби збільшити клієнтопоток у тогівельно-сервісній мережі, ПриватБанк пропонує підприємцям розмістити банківський термінал самообслуговування в торговому або розважальному центрі, магазині або сервісній точці. Для цього достатньо залишити заявку на спеціальній сторінці сайту ПриватБанку.

“Лише з початку нинішнього року ми встановили більше півсотні терміналів, - розповідає Наталія Коваленко, керівник Направлення Розвиток і контроль банкоматної та термінальної мережі Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Таке збільшення кількості “електронних банків” обумовлено бажанням дати нашим клієнтам можливість цілодобового доступу до банківських операцій. Крім того, ми вже давно вийшли за межі обласного центру. Тепер можливість працювати самостійно зі своїми банківськими рахунками мають і жителі районних центрів, селищ міського типу, та навіть великих сіл. До кінця цього року ми плануємо збільшити термінальну мережу до 350 одиниць”.

“Я вже давно практикую оплачувати комунальні послуги, поповнювати телефон, перекидати гроші з карти на карту через термінали ПриватБанку, - розповідає Віталій Крот, житель смт Онуфріівка Кіровоградської області, - це дужу зручно і зовсім не важко, а нещодавно дізнався про те, що можу навіть зробити роздруківку своєї зарплати, у будь-який час, коли маю потребу чи час. Всі операції здійснювати дуже легко. Один раз мені показали у відідленні, тепер я все роблю самостійно”.

У Кіровоградській області працює понад 170 банкоматів, 300 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Сім відділеннь працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка), у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!