День накопичення провели у Кіровограді

29.09.14, 9:00

Днями топ-менеджери Кіровоградської філії ПриватБанку провели зустріч зі студентами факультету іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету, у рамках проведення “Дня накопичення”.

Кожен мріє мати вільне, заможне та щасливе життя. Заможними не обов’язково нарождуватись, хоча це теж непогано. Заможним може стати кожен, досить не боятись зробити перші кроки. Саме в такому руслі тривала неформальна бесіда студентсва та топ-менеджерів регіональної філії ПриватБанку, які на власному прикладі довели, що всі бажання здійснюються лише тоді, коли ти прикладаєш зусилля.

“Ми навчали молодих людей простим істинам, які відомі людству ще з давніх-давен, - розповідає Сергій Тюкаєв, керівник напрямку “Заощадження” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ще Б.Франклін говорив, що слід витрачати на один пенс менше, ніж заробляєш. На особистому прикладі ми показали, як розпочати накопичувати свій перший капітал. Чудовий додаток “Копилка” ПриватБанку допоможе непомітно, навіть для себе, зібрати певну суму. Відмова лише від щоденної чашки кави чи шоколадки, дасть чудовий старт програмі накопичення”.

Важливо не тільки ні за яких обставин не витрачати відкладені кошти, але й отримувати на них прибуток. Сьогодні ПриватБанк пропонує 20% річних на суму накопичених коштів. За рік накопичення 1000 зібраних гривень перетворюються на 1200.

“Копилка” — це дуже зручний сервіс, що дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити кошти: відкладаючи гроші з кожного надходження на картку; відкладаючи гроші з кожної витрати з картки; округлюючи витрати до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (решта на “Копилку”); регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць. Клієнтам ПриватБанку не потрібно ходити до відділень, перечікувати черги, досить лише підключити таку послугу в Приват24, в банкоматі чи терміналі самообслуговування. Але якщо ви бажаєте - можна звернутись у найближче відділення ПриватБанку, де співробітники за одну хвилину підключать вас до цієї послуги.

Для користувачів смартфонами ПриватБанк пропонує мобільний додаток “Копилка” як для систем Android, так і iOS. Мобільний додаток для користувачів послуги «Копилка» дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано в «Копилці», зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць або півроку.

“В процесі бесідиі ми всі разом встановили на смартфони мобільний додаток “Копилка”, - розповідає Іван Фролов, першокурсник факультету іноземних мов Кіровоградського державного педуніверситету, - Так цікаво, що все можна бачити і все контролювати. Дуже зручно та легко налаштувати умови накопичення, продивитись суми поповнень за місяць чи півроку. І так, перший крок до заможного життя ми зробили. Тепер перевіримо старого Б.Франкліна, який стверджував, що гроші мають здатність розмножуватись”.

Більше 32 тисяч жителів Кіровоградської області накопичують кошти за допомогою унікальної послуги від ПриватБанку “Копилка”, в т.ч. більш 20% через мобільний додаток.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!