Кіровоградський пенсіонер отримав 500 призових гривень

05.10.14, 14:00

З 1 квітня по 30 вересня 2014 року ПриватБанк проводить акцію для пенсіонерів «Відпочинок без турбот». Кожен пенсіонер, який має пенсійну картку ПриватБанку та розраховується нею у торгівельно-сервісній мережі може стати її переможцем та отримати сертифікат на 5 000 грн і обміняйте його на путівку в будь-яку точку світу. Або отримати сертифікат на 500 грн і витратити їх за власним бажанням.

"Я вже не один рік отримую пенсію в ПриватБанку, і отримую від цього не тільки задоволення, і ось такий неочікуваний сюрприз, - розповідає Микола Володимирович Дранко, переможець акції за серпень.- Відверто зізнаюсь, спочатку мені здавалось, що це не зручно отримувати кошти на картку, та і вік такий, що важко змінювати старі звички. Потім спробував і особисто впевнився, як це зручно, комфотно та вигідно. По-перше, я тепер не залежу від поштарки, яку іноді доводилось чекати чи не весь день. По-друге, я навчився розраховуватись у магазинах карткою, отримую знижки та бонуси. Оплату комунальних платежів перекинув на плечі банку, оформив регулярні платежі і тепер лише контролюю процес через СМС-повідомлення. А ще, збираю онуці на весілля, оформив послугу “Копилка”. Я і дружину свою привів оформити пенсійну карту у ПриватБанку”.

Аби стати учаником акції слід оформити пенсійну карту у найближчому відділенні ПриватБанку, розрахуватись нею у будь-якому магазині, аптеці чи сервісному центрі на суму від 50 грн. Кожна покупка автоматично бере участь в щомісячному розіграші сертифікату на 5000 грн і двадцяти подарунків по 500 грн. Чим більше покупок, тим вище шанс виграти поїздку або грошовий подарунок. Призи розігруються серед учасників акції щомісяця випадковим чином.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 63 тис. пенсіонерів Кіровоградщини користуються пенсійними картками ПриватБанку. Лише з початку року у Кіровоградському регіональному управлінні ПриватБанку відкрито більше 3000 нових пенсійних рахунків.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!