​В обласній філармонії розпочався новий ювілейний 75 - й концертний сезон

06.10.14, 10:00

З цієї нагоди в обласній філармонії зібралися справжні цінителі мистецтва, щоб в черговий раз насолодитися виступами колективу філармонії.

Привітати з Ювілеєм артистів прийшли керівництво області, міста, духовенство та видатні діячі культури.

Череду привітань і нагород акторського складу філармонії відкрила заступник голови облдержадміністрації Віта Атаманчук, яка відзначила їх вагому і плідну участь у культурному житті Кіровоградщини.

- Ви, діячі мистецтва, а мистецтво це те, що допомагає в ці тяжкі для нашої держави часи. Ваша творчість вчить нас не фальшивити у житті, а це те, що зараз потрібно нашому суспільству. Сьогодні у філармонії створені належні умови для талановитих виконавців академічної музики і майстрів художнього слова, їх активної концертної діяльності, яскравого виконання надбань вітчизняних та зарубіжних творів, - наголосила заступник голови облдержадміністрації.

Після вітальних слів, подарунків та овацій колектив обласної філармонії запросив усіх присутніх насолодитися творами світових та вітчизняних класиків. Композиції Ференца Ліста у виконанні лауреата міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, соліста Львівської філармонії Олега Рудницького, чарівна гра камерно оркестру "Концертіно" Кіровоградської обласної філармонії, виступи відомого у всьому світі академічного театру музики, пісні і танцю "Зоряни" та ще цілої плеяди видатних діячів культури знову і знову дозволяли поринути глядачам у чарівний світ музики та танцю.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!