Стародавне Поділля та модернова Буковина

07.10.14, 12:00

ТК "Фортеця" запрошує у дводенний тур! Цих вихідних, з 10 жовтня, у вас є шанс побачити за два дні купу унікальних місць.

В програмі туру: Кришталева печера; Червоногородський замок; Джурінський водоспад; Хотинська фортецю; Мальовнича панорама міста на Дністрі; Чернівці; Резиденція митрополитів Буковини і Далмації — архітектурний шедевр Західної України.

План туру: 20:00 — від'їзд з Кіровограду, нічний переїзд.

Перший екскурсійний день.

09:00-11:00 — перша зупинка, екскурсія до Кришталевої печери, яка являє собою розгалужену гіпсову печеру із загальною довжиною ходів близько 23 км. Була відкрита та вперше досліджена польським спелеологом Г. Ржечинським у 1721. З 1970-их в печері обладнано електрифікований освітлений екскурсійний маршрут довжиною близько 3 км.

13:00-16:00 - огляд Червоногородського замку, який вважається одним з найзагадковіших і най романтичніших замків Тернопільщини. Туристи часто асоціюють його із казковими "Двома вежами" із саги Толкіна "Володар перснів", та Джуринського водоспаду – найвищого рівнинного водоспаду України.

16:00-17:00 переїзд до Заліщиків, мальовничого міста на Дністрі, у міжвоєнний час одного з найпопулярніших курортів Польщі, зі середньоземноморським кліматом. Невелика оглядова екскурсія містом та огляд мальовничої панорами з висоти пташиного польоту, фото на згадку. Поселення у готелі, ночівля.

Другий екскурсійний день.

09:00-10:00 — підйом, сніданок, виселення з готелю, переїзд до Чернівців.

10:00-15:00 — оглядова екскурсія. Чернівці - одне з наймальовничіших міст України, яке свого часу називали „Маленьким Парижем. «Чернівці – на півдорозі між Києвом і Бухарестом, Краковом і Одесою – були таємною столицею Європи, де тротуари підмітали букетами троянд, а книгарень було більше, ніж кав‘ярень». Ви побуваєте на головних площах міста, а також прогуляєтеся старовинними вулицями, що зберегли історичну забудову, – Головною, О. Кобилянської, Університетською та ін. Знайомство з Чернівцями закінчуємо екскурсією до архітектурного ансамблю колишньої Резиденції митрополитів Буковини і Далмації - це архітектурний шедевр Західної України.

Хотинська Фортеця, яка веде свій початок від Хотинського форту, що був створений у 9 столітті князем Володимиром Святославичем, як одне з порубіжних укріплень південного заходу Київської Русі. Мальовничість та живописність краєвидів фортеці нікого не залишать байдужим.

Від'їзд до Кіровограду, нічний переїзд, орієнтовно 06:00 прибуття до Кіровограду.

До вартості включено:

Проїзд комфортабельним автобусом, екскурсійне обслуговування групи по програмі, проживання у готелі (номери із зручностями), сніданок, страхування медичне та від нещасного випадку, супровід групи представником компанії.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!