"Коло друзів" зібрало товариство у Знам'янці

09.10.14, 12:00

Днями у містіЗнам'янка було проведено фестиваль "Коло друзів", який зміцнює та розширює коло друзів у різних регіонах Кіровоградської області. Організатор фестивалю - Фонд «Відкрита Україна», основними пріоритетами своєї діяльності вважає проведення дитячих та молодіжних соціальних проектів.

Та сьогодення змушує додавати нові теми і форми, змінювати формат та мету заходів. Саме тому головною метою фестивалю «Коло друзів» у м. Знам'янка було вшанування пам'яті загиблого Віктора Голого та збір коштівдля його родини. Гості та учасники фестивалю мали змогу познайомитись з фотоекспозицією “Герої не вмирають”, яка присвячена пам'яті Віктора Голого, яку презентував Кіровоградський художній музей.

Співорганізаторами проведення заходу стали департаменту соцзахисту населення Кіровоградської ОДА,відділ культури і туризму Знам'янського міськвиконкому та міський Палац культури. Програма фестивалю складалась з різноманітних заходів та локацій, а саме: майстер-клас від Кіровоградської обласної наукової бібліотеки ім.Чижевського. художника Софії Корнєєвої., майстера перукарського мистецтва Юлії Попової, Книжкова виставка-продаж від кіровоградського поліграфічного видавництва “Імекс-Лтд”, виставка-продаж картин від талановитих знам'янських художників, фото-конкурс “Діти нашого міста”, фотографом якого був Денис Поповкін з міста Кіровоград.
На маленьких відвідувачів фестивалю чекав веселий та пізнавальниий Бонус-квест від Приват банку, концерт дитячих колективів з м. Кіровоград та м. Знам’янка і на завершення- яскравий флешмоб "Коло друзів” від імідж-центру “Ольга”. Усіх присутніх привітав мер міста Ігор Крижановській, який підтримав ініціативу благодійного фонду та побажав усім присутнім миру і злагоди.

Один з організаторів Шаген Газумян, сказав, що сьогодні, як ніколи ніхто не повинен стояти осторонь горя інших. Усі ми живемо в одній країні, ми єдина родина, ми разом повинні вірішувати проблеми один одного. Під час фестивалю «Коло друзів» були зібрані кошти, які організатори передали дружині Віктора Голого - Юлії, а також подарунки від Товариства Червого Хреста і Спілки вірмен України в кіровоградській області - маленькому синочку Віктора - Мирославу. Директор РБФ «Відкрита Україна» Вікторія Вагжанова подякувала усім, хто підтримує благодійні акції в рамках фестивалю «Коло друзів» з надією, що в подальшому всі разом ми зможемо робити добрі справи і бути відповідальними за наше майбутнє!




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!