«Зірка» продовжує сезон з новим тренерським складом

23.10.14, 12:00
фото- fczirka.com.ua
фото- fczirka.com.ua

Не найкращі результати, що демонструє ФК «Зірка» з початку виступів у новому сезоні, призвели до кардинальних кроків з боку керівництва клубу.

На прес-конференції, що відбулась у понеділок, 20 жовтня, почесний президент ФК «Зірка» Максим Березкін повідомив про своє рішення про зміни на тренерському містку команди і в самій команді. Залишать колектив головний тренер Анатолій Бузнік та п’ять гравців основного складу команди: воротар Дмитро Козаченко, півзахисники Сергій Рожок, Іван Рудницький, Віталій Сокуренко та захисник Вадим Родіна.
«Перед матчем з «Олександрією» я казав гравцям: якщо команда не покаже результат, її чекатимуть серйозні зміни і, скоріш за все, команда повністю змінить ракурс у підборі гравців і в тренерському складі. Тоді хлопці мене почули, билися до останнього, була справжня боротьба, але ігри з «Сумами» та «Гірником» мене розчарували. Я вже втомився давати шанси, кредит довіри вичерпано. Мені самому не подобається ситуація з тренерським складом, що триває три останніх роки, за які команду очолювали п’ять фахівців: Жабченко, Євтушенко, Близнюк, Федоренко, зараз Бузнік… Вимушений констатувати той факт, що всі потуги керівного складу зводяться нанівець і причину цьому пояснити важко», - вважає почесний президент ФК «Зірка».
Сумнівів у професійності Анатолія Бузніка Максим Станіславович не має, вважаючи його висококласним спеціалістом. Це він довів своєю роботою в команді минулого сезону, але все ж президент клубу прийняв, як він вважає, важке рішення.
Незважаючи на рішучий крок у тренерському складі та серед гравців, курс на Прем’єр-лігу «Зірка» не змінюватиме. Звичайно, в нинішньому чемпіонаті про вихід до прем'єр-ліги навряд чи може бути мова, за що почесний президент клубу вибачився перед вболівальниками, яким обіцяв вивести команду за три роки до футбольної еліти України: «Ми повернемося до старої концепції, на якій будувався клуб раніше – будемо залучати своїх талановитих вихованців з першої команди і «Зірки-2» і будуватимемо її переважно з місцевих спортсменів. Ми граємо у першій лізі де є можливість для росту, і треба давати шанс грати молодим футболістам. Досить засилля майстрів із інших міст. Це не означає, що ми припинимо вести селекційну роботу з «легіонерами». Буде лише точкове підсилення».
Також сьогодні Максим Станіславович оголосив, що команду наразі очолюватиме Самір Гасанов, який до цього виконував роль помічника головного тренера. Допомагати йому буде Сергій Лавриненко. Обидва спеціалісти добре відомі місцевим шанувальникам футболу, вони тривалий час працюють у клубі та успішно грали за «Зірку» в 90-х роках.

Прес-служба ФК «Зірка»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!