Банк для тих, хто любить Україну

30.10.14, 9:00

Над Кіровоградськими відділеннями ПриватБанку замайоріли жовто-блакитні державні прапори, а співробітники розпочали поглиблене вивчення рідної мови. Тема патріотизму набула небаченої актуальності. Ця тема не нав’язана зверху, вона непомітно, але досить міцно, ввійшла в наше життя з першими студентськими демонстраціями протесту на Банковій. Хвиля справжнього патріотизму та любові до рідної Вітчизни захлиснула і ПриватБанк. І це не дань моді, це здорова зміна свідомості усього суспільства.

“Якщо бажаєш, щоб світ змінився , – сам стань цією зміною”, навчав ще Махатма Ганді, - відзначив Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми намагаємось змінити відношення наших клієнтів до вітчизняної продукції, адже впевнені, що український продукт може впевнено конкурувати на міжнародному ринку. Ми навчаємо наших клієнтів любити та поважати вітчизняне, пропонуючи найсучасніші технології та послуги, чесно конкуруючи з провідними європейськими банками”.

Спочатку ПриватБанк запропонував своїм клієнтам унікальні платіжні картки з патріотичним дизайном для всіх, хто любить Україну, які можна замовити як у будь-якому відідленні, так і на сайті банку. Сьогодні картки з патріотичним дизайном безкоштовно оформили вже понад 50 тисяч клієнтів ПриватБанку. Близько 10 тисяч кіровоградців з гордістю користуються картами Патріота. ПриватБанк підняв український прапор у топовому мобільному платіжному додатку Privat24, що є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та пострадянському просторі – його встановлено на кожному другому українському iPhone та кожному четвертому Android.

“Сьогодні, в рамках проведення загальнобанківської кампанїї “Для тих, хто любить Україну”, кожне наше відділення прикрашено жовто-бакитним державним прапором та сітками з макетом патріотичної карти, додає Ростислав Масло, - Ми вже домовились із фахівцями про проведення курсів із поглибленого вивчення державної мови співробітниками регіонального управління ПриватБанку. Будемо навчатись правильно розмовляти та мислити рідною мовою. Кожен приватівець мусить стати прикладом досконалого володіня рідною мовою для своїх клієнтів”. “Це надзвичайно патріотично і актуально. Таке чітке вивлення своєї громадянської позиції, особливо в умовах сьогодення, імпонує не тільки кіровоградцям, але й усім українцям, - ділиться враженнями кіровоградка Маргарита Кирилюк, - Тепер ми любимо ПриватБанк і як самий український Банк. А ще навіть пишаємось, що ми є його клієнтами”.



Комментарии

Maria Yatsenkevich 8 февраля 2019 12:13
0
Не знаю как кого, а меня эта спекуляция на патриотизме уже здорово поднапрягает. Когда первый раз увидел бил борд с надписью "Банк для тех кто любит Украину", даже поежился.. Такой тупой и прямолинейной манипуляции еще не встречал! Это просто нечестная реклама! Под такой слоган можно подсунуть что угодно.. "Колбаса краковская, только для тех кто любит Украину", "Интернет nameprovaider для тех кто любит Украину", "Парикмахерская Галя, тем кто любит Украину скидка 5%" ну и т.д.
Пан Коломойський конечно лицо авторитетное и его любовь к Украине никто под вопрос не рискнет ставить.. но блин.. Любовь к родине это материя тонкая.. Ее руками не потрогаешь.. И вообще о ней, как о любви, не нужно кричать на каждом углу. Ее нужно чувствовать.. трепетно и тихо. А банковская сфера это вещь циничная и жизненно практичная! Там зарабатывают деньги, никакой любви ни к кому там нет! "Ничего личного, только бизнесс!" (с)
Автору статьи огромное спасибо за проделанную работу, очень понравилось это "з гордістю користуються картками патріотів" (орден Богдана Хмельницкого можно отменять, теперь у нас есть приватовские карточки). Про мову теж сподобалось. Двадцять сім років як незалежні, а розмовляти мовою почали тільки зараз. До цього співробітники приватбанку Україну не любили? І, відповідно, якщо я не маю картки привата, то я Україну не люблю??!

В общем чем то пахнет от этой публикации.. Чем? Ну это пусть каждый решит сам... ;-)

Всё выше сказанное является моим субъективным мнением, которое может не совпадать с вашим и ни коем случае не является истиной последней инстанции.
С глубоким уважением к автору и изданию.
П.С. Регистрацию прошел через фейсбук жены, пожалуйста не нужно ей писать в личку что я кремлядь и русофил. Но кто сильно жаждет продолжить данное обсуждение, спрашивайте, контакты свои дам.
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!