Ідеальна фігура в розстрочку для мешканок Кіровограду

01.11.14, 9:00

Мережа фітнес-клубів “FitCurves”, яка нещодавно з’явилась і в нашому місті, приєдналась до програм “Оплата частинами” ПриватБанку. Відтепер кіровоградки, власниці карток ПриватБанку, можуть слідкувати за своєю фігурою, тренуватись, отримувати персональні програми по керуванню своєю вагою, не переймаючись фінансовою стороною питання. Цим займеться ПриватБанк. Досить лише змусити себе встати з дивану, звернути увагу на своє здоров’я чи фігуру та йти до фітнес-клубу вже сьогодні. Оплачувати ж всі розтрати на красиву поставу та гарне здоров’я можна згодом і частинами, не переплачуючи при цьому ні копійки.

За допомогою сервісу “Оплата частинами” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця безкоштовне. Щоб дізнатися про суму, доступну для придбання товарів чи послуг в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

«Партнерство з ПриватБанком надає нам можливість значно розширити коло своїх клієнтів, адже можливіть зайнятися своїм здоров’ям, оплачувати тренування, колективні чи персональні, на жаль, сьогодні має не кожна жінка. І основне, на чому слід акцентувати увагу, - така взаємовигідна співпраця фінансової установи та малого і середнього бізнесу гарна нагода для підприємців не тільки підтримати на плаву свій бізнес, а навіть розвивати його, незважаючи на на всі економічні негаразди, - розповідає Олена Калтигіна, власниця мережі фітнес-центрів “FitCurves” - ПриватБанк, з нашою допомогою, дає можливість кожній жінці відчути себе королевою. FitCurves - це фітнес, розроблений спеціально для жінок, завдяки якому можна досягнути найбажанішого результату без дієт. Ефективні тренування, у поєднанні з програмою управління вагою, проходять весело, швидко і безпечно. Запрошую всіх жінок приєднатись до числа щасливих жінок по всьому світу”.


Сьогодні до сервісу “Оплата частинами” підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, “Фокстрот”, “Ельдорадо”, “Алло” та ін. За даними банку, з початку 2014 року кількість торговельних мереж і магазинів, у яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, зросла на 30%. Як повідомили в прес-службі банку, сервіс “Оплата частинами” сьогодні працює в більше ніж 30 000 торговельних точок. У Кіровоградської області більше 1,5 підприємств підключились до програми “Оплата частинами”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!