​Студенти оцінили Мобільний додаток «Спілкування з міліцією»

06.11.14, 10:00

Перша частина начального року у більшості студентів йде своїм звичним ритмом, хоч і дехто і в суботу відвідує заняття. Оскільки, більшість навчальних закладів різних ступенів, профілів та напрямків у Кіровограді мають гуртожитки, то питання конфліктних ситуацій для них - звична справа.

Тож коли студенти звільнившись від буденних справ збираються гуртом або кожен окремо і влаштовують «гуляння» то вони рідко залишаються не помітними. Молодь отримавши свободу хапається за згубні звички: палити, вживати алкоголь, після чого дебоширити та потрапляти в халепи і тим самим провокуючи своїми діями до розмови з органами правопорядку.

Щоб молодь знала як поводити себе при вимушеному спілкуванні з органами правопорядку для них було представлено мобільний додаток «Спілкування з міліцією». До училища №9 нашу організацію запросив Заступник директора з виховної роботи – Генадій Іванович. 30 жовтня з ГО «Флора» волонтер Ольга Дуднік розповіла та показала презентацію про програмне забезпечення «Спілкування з міліцією». Після презентації програми студенти ставили питання, поділились тим, що ця тема є для них актуальною і важливою. Оскільки спілкування з органами правопорядку дуже серйозна справа.

Користування мобільним додатком і проведення презентацій стало можливим за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.


текст і фото - Марина Кісільова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!