Кіровоградські студенти побували у Верховній Раді України

12.11.14, 10:00

Напередодні Міжнародного дня студента для кращих вихованців вищих навчальних закладів Кіровоградщини управління молоді та спорту облдержадміністрації організувало поїздку до столиці України. 10 листопада 2014 року відмінники навчання, молоді громадські діячі, науковці – студентська молодь Кіровоградщини – завітала до Верховної Ради України. Близько 50 молодих людей отримали нагоду побувати у вищому законодавчому органі нашої країни.

Студенти дізналися цікаві історичні відомості про Верховну Раду та її працівників, отримали інформацію про статус депутатів та особливості законодавчої роботи народних обранців в різних комітетах. Кіровоградська молодь відчула неповторну атмосферу парламенту, побувала в сесійній залі, кулуарах та конференц-залі. Зрештою, кіровоградські студенти залишилися дуже задоволеними такою цікавою поїздкою.

Кожен зрозумів важливість роботи парламентарів і ту історичну місію демократії, яку виконує Верховна Рада України, особливо в теперішніх непростих умовах. Адже саме від Верховної Ради цього скликання українське суспільство очікує докорінну зміну влади, очищення всієї системи від корупції, а також оперативного прийняття законів, які дозволять нашій державі інтегруватися в європейське співтовариство. І саме молодь є тією рушійною силою, яка допоможе суспільству змінитися. Хто знає, можливо серед учасників поїздки – майбутні народні депутати, які отримують цінний досвід вже сьогодні. Зрештою, як сказала одна з учасниць поїздки: «Краще один раз побачити Верховну Раду України, ніж сто раз почути про неї з екранів телебачення чи Інтернету».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!