​Панянки вчаться самозахисту!

13.11.14, 16:00

07 листопада 2014 року на базі Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка Молодіжна громадська організація "Пробудження" за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації провели перший семінар–тренінг "Самооборона для панянок".

Лідер МГО "Пробудження" Сергій Костенко продемонстрував практичне застосування побутових предметів для самозахисту.

Також, учасниці семінару-тренінгу отримали базові знання, зокрема: вміння передбачити небезпечні ситуації та уникати їх,навики самооборони для жінок не залежно від рівня їх фізичної підготовки і таких параметрів як ріст та вага;знання анатомії людини та вмінню знаходити больові точки на тілі нападника;ефективні бойові прийоми, що відповідають психологічному і фізичному стану жінки;вміння будь-який предмет, що з’явився під рукою використати як зброю.

"Жодна людина не застрахована від непередбачуваного нападу. Сьогодення жорстоке: наші брати і чоловіки захищають країну на Сході, жінки стають все більш вразливою категорією суспільства. Необхідність таких тренінгів є очевидною. Додатковим доказом, чого є черга бажаючих панянок отримати знання і навики з самооборони",- прокоментувала Ірина Вікторівна Глобенко, начальник відділу управління молоді та спорту облдержадміністрації. Вона також стала учасником семінару.

Записатися на тренінг можна за телефоном (0522)24-28-52.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!