​Чай та книга – відпочинемо?!

14.11.14, 14:00

Осінні дні. За вікном похмуро й прохолодно, а в навчальних закладах організовують додаткові заняття! Саме в такі дні ми найбільше прагнемо тепла та домашнього затишку. Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка потурбувалась про своїх відвідувачів та приготувала для них черговий сюрприз.

Завітавши до відділу популяризації книги, Ви поринете у справжню домашню атмосферу! Тут Ви зможете познайомитись із замовленими матеріалами, в тиші та комфорті почитати, переглянути потрібну Вам літературу, попрацювати з особливо цінними документами. А уважні бібліотекарі пригостять Вас запашним чаєм, який додасть позитивних емоцій, зігріє та стимулюватиме до подальшої інтелектуальної праці. «Смачні» книги та ароматний чай - найкращі антидепресанти після важкого дня постійно чекають на Вас у відділі популяризації книги Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка!

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка - тел. 0954712767 Рєзнік Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності. Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!