Готуймося до свят: Де придбати напої та делікатеси?!

21.11.14, 18:00

Який Новий рік без шампанського?! І, зважаючи на коливання курсу гривні, дехто із кіровоградців купує його до новогорічного столу вже сьогодні. Власне, опитування жителів нашої країни свідчать, що алкоголь необхідний для гідної зустрічі Нового року для майже 46% респондентів. Де купити і шампанське, і інші алкогольні напої у Кіровограді?! Сайт "Тусовка" радить спеціалізований маркет "Вересень", розташований по вулиці Чорновола, 39.

Втім, після новорічних свят багато кому доводиться худнути, адже за столом всі наїдаються смачненьким. І триває це іноді по 2-3 дні поспіль. Для такого випадку спробуйте дієту на шампанському! Тут дуже важливо радіти життю і правильно підібрати раціон харчування. У цьому, до речі, теж допоможе маркет "Вересень", де представлено понад 3000 товарів з усього світу.

Отже, їжте здорову, смачну їжу і запивайте її ігристим вином. Калорійність на добу повинна становити 1200-1400 ккал. Обмежувати себе в улюблених ласощах не варто. Ваш організм сам зрозуміє, що йому досить їсти, адже завдяки постійній турботі про якість харчування, він стане здоровіше. За шампанське переживати також не варто, багато його ви не вип'єте, адже воно потрапляє в кров швидше за рахунок бульбашок газу. А калорійність самого напою близько 90 калорій. При цьому дієтологи рекомендують у день випивати не більше 2 келихів шампанського.

Дослідження вчених з Великобританії тільки підтверджують користь такої дієти. Виявляється, регулярне вживання шампанського дозволяє запобігти інсульти і знизити рівень холестерину. При цьому найкориснішим був визнаний рожевий ігристий напій. У ньому антиоксидантів міститься найбільше! Хочете дізнатися більше про смачні напої та наїдки? Телефонуйте у "Вересень": 066-99-99-689, (0522) 27-82-70




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!