​STREET WORKOUT у Кіровограді: Черговий тріумф!

25.11.14, 12:00

Минула субота сколихнула місто Кіровоград активною молодіжною хвилею за здоров’я та активний спосіб життя – мова про Всеукраїнські змагання зі Street Workout (від англ. вуличні заняття спортом), в яких взяли участь велика кількість юнаків та дівчат!

Почалося все з яскравих показових виступів найкращих представників Street Workout, а змагання проходили у кілька етапів та містили різноманітні напрямки. Найкращими у Freestyle (вільному стилі) стали Стаскевич Ян – 1 місце, Драченко Денис – 2 місце, Заболотний Валентин – 3 місце. У підтягуванні з гирею місця розподілилися так: 1 місце - Мироненко Руслан (Кіровоград), 2 місце - Тимошенко Іван (Богданівка), а третє - Вакари Сергій (Знам’янка). Учасники були з різних міст та регіонів України, але найбільше перемог отримав саме Кіровоград!
У номінації віджимання на бруссях з вагою 16 кг перемогу здобули наші Кіровоградці: Мироненко Руслан, Стаскевич Ян, Перев’язко Євген. У номінації амреслінг перемогу вибороли Кіровоградець Лосинський Віктор та Перев’язко Євген з Новгородки. А свою фізичну форму у номінації «Прес на брусах» найкраще показали Яротнік Віталій, Целюх Ігор, Дьяченко Максим. Всі переможці отримали кубки, медалі та цінні подарунки від організаторів та спонсорів!

Організатори змагань – Кіровоградський молодіжний рух «Street Workout» та Свято-Успенський духовно-просвітницький центр щиро вдячні усім, хто долучився до проведення заходу, а також підтримує розвиток цього напряму в регіоні. Щира подяка молодому та активному депутату Кіровоградської міської ради Артему Стрижакову, який завжди підтримує усі молодіжні проекти в місті, а також Олександрі Ткаченко та Відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради - за можливість розвивати спорт і у зимовий період та проводити тренування на базі Зразкового колективу «Аеліта».
Велика подяка дирекції НВО № 6, у стінах якої усі учасники взяли участь, Володимир Зайченко, декан факультету економіки та менеджменту КНТУ, інформаційно-ресурсному центру і, звичайно, щирим глядачам та підготовленим учасникам!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!