​Бібліотека - для переселенців: Тут вам раді!

28.11.14, 10:00

Шановні кримчани та переселенці зі східних областей України! Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара запрошує Вас завітати до бібліотеки. У нас Ви зможете не тільки безкоштовно скористатись багатим книжковим фондом, а й цікаво і змістовно провести свій вільний час. Запрошуємо Вас на різноманітні пізнавально-розважальні масові заходи: зустрічі з сучасними українськими письменниками, літературні вікторини, перегляди мультимедійних презентацій тощо. Також Ви зможете навчитись виготовляти виробити власними руками під час майстер-класів, що проводять працівники бібліотеки.

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi. Тут можна відвідати тренінги та практичні заняття з комп’ютерної грамотності. Щонеділі у відділі дитячого та сімейного читання з 12 до 15 години у закладі працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою» спільно з Кіровоградським відділенням Всеукраїнської Академії Універсології Сімейним Монтессорі центром «Ладушки».Кожну останню неділю місяця дошкільники та першокласники о 11.00 можуть взяти участь у заняттях бібліотечної міні-школи «Вулик», а їхні батьки прочитати нові періодичні видання.

Працівники відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачівзапрошуютьвсіх бажаючих кожної третьої неділі місяця 12 до 14 години завітати на недільний бібліотечний атракціон «Усмішка». На вас чекають конкурси, загадки, вікторини, ігри, мультфільми, караоке, а також незабутня зустріч з клоунами Мрійничком та Веселункою!

Чекаємо Вас в обласній бібліотеці для дітей ім. А.П.Гайдара за адресою: Шевченка, 5. Ми працюємо кожного дня з 10.00 до 18.15. В п’ятницю та неділю з 10.00 до 17.00. Субота – вихідний день. За довідками звертатись за телефонами: 22-55-24 та 22-45-85.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!