Земляки – захисники незалежності України!

06.12.14, 10:00

Цього тижня у приміщенні районної державної адміністрації відбулося відкриття фотовиставки «Земляки – захисники незалежності України», фотовиставка приурочена до Дня збройних сил України та створена зусиллями працівників Новомиргородського районного краєзнавчого музею відділу культури туризму та культурної спадщини райдержадміністрації з метою увічнення пам’яті захисників незалежної України – бійців учасників АТО.

Відтепер фойє держустанови прикрашають фотографії жителів району, які несуть службу в зоні проведення АТО, захищаючи цілісність і незалежність України. На фоні прапора під написом «Герої не вмирають» фото Євгена Присяжного, новомиргородця, що в серпні загинув захищаючи суверенітет Батьківщини. Голова райдержадміністрації Олександр Сенченко оглянувши фотоекспозицію відмітив, що всі ми повинні постійно пам’ятати та увіковічнювати подвиг українських хлопців, які сьогодні відстоюють незалежність, цілісність та суверенність України. Слід додати, що матеріали фотовиставки будуть постійно оновлюватись новими фотографіями з нашими земляками, що несуть службу в зоні АТО.

В.ГОНЧАРЕНКО, начальник відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та організаційної роботи апарату райдержадміністрації



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!