Фотопроект "Новорічна казка"

22.12.14, 16:08

У грудні цього року в нашому чудовому місті проходить фотопроект Новорічна казка. Організатором цього свята для дітлахів та їх батьків стала Леся Тараненко – Партнер Baby Service у Кіровограді. Бебі Сервіс надає послугу прокату корисник і цікавих дитячих товарів.

«Ми любимо своїх клієнтів і хочемо залишатись частинкою їхнього життя навіть, коли малеча виростає з наших капельок та стрибунців», - говорить Леся. – «Саме тому і вирішили зробити такий проект. Мета фотопроекту дуже проста: не лише створити свято та подарувати гарні емоції напередодні Різдвяних свят, а й зберегти згадку про них на фото.

Підготовка до проекту від виникнення ідеї, пошуку фотографа і до її втілення в життя зайняла близько 3х місяців. Ми придумали декорації, запросили партнерів, підготували невеличкі подаруночки учасникам, тобто постарались зробити все для того, щоб учасники проекту хоч на півгодинки залишили усі свої проблеми та незгоди, і поринули у атмосферу новорічного дива.

Головним завданням було знайти гарного фотографа, який би не лише добре фотографував, але й любив працювати з дітками, умів впіймати емоцію і дитину в русі. Нам пощастило, і фотографом новорічного фото проекту погодилась бути Анна Усікова. Це чарівна молода дівчина, яка чудово ладнає з дітками і ловить їх посмішки.

Більшість декорацій для фотопроекту зроблено своїми руками: камін, новорічні чобітки, гірлянди, тощо. Партнери нашого проекту представили вироби власного виробництва: Ольга Тарасенко - чудові прикраси з бісеру, Ірина Бондар – в’язані речі, Світлана Куриленко – в’язані іграшки. Ще один Партнер фотопроекту Марія Ланецька – візажист, яка не лише надала скидку на свою послугу для учасниць проекту, але й дозволила розіграти безкоштовний make up. До речі, розіграшів було два – окрім макіяжу, розігрувалась ще й безкоштовна фотосесія. Переможцем розіграшу фотосесії стала 12-річна Соня Максименко. І от з нею стався дуже смішний випадок: зателефонувала її мама, і довго не могла повірити, що це не «розвод», ніяких грошей це не коштує, і ми не шахраї».

Цікавих випадків було ще багато, і багато ще буде. Адже кількість сімей, які беруть участь у Новорічній казці понад 150. Пройшли 90 зйомок, і 60 ще попереду. Більшість учасників проекту у захваті від організації і спілкування, про що свідчать коменти на сторінці соцмережі ВК, багато хто питає про наступні проекти. «Буде ще багато цікавого», - каже Леся Тараненко. – «Адже зупинятись на досягнутому ми не збираємось. Слідкуйте за новинами на нашому сайті та соц.мережах – і ми вас ще приємно здивуємо!"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!