Важливо перед зимовими канікулами: Уроки з безпеки дорожнього руху!

28.12.14, 18:00

Питання травмування та загибелі дітей під час скоєння дорожньо-транспортних пригод гостро стоїть перед працівниками та керівництвом Державтоінспекції Кіровоградської області. Профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму була і залишається одним з пріоритетних напрямків діяльності Державтоінспекції.

Наближаються довгоочікувані зимові шкільні канікули. Вже стало доброю традицією проведення напередодні дитячих шкільних канікул Днів безпеки дорожнього руху. З настанням канікул в школах, проїжджа частина поповниться юними учасниками дорожнього руху. У вільний від навчання час вони частіше перебуватимуть на свіжому повітрі, гратимуться на вулиці, де на них чекає зустріч з дорогою.

Усі працівники підрозділів Державтоінспекції області братимуть участь у проведенні профілактичних заходів у навчально-виховних закладах. За всіма навчальними закладами закріплені співробітники ДАІ, які проводять для неповнолітніх уроки з безпеки дорожнього руху, під час яких демонструють повчальні відеоролики, цікаві картинки та проводять вікторини на знання Правил дорожнього руху.

Днями працівники відділення ДАІ м. Світловодська вирішили у доступній та веселій формі розповісти малюкам та учителям Світловодських загальноосвітніх шкіл про правила поведінки на дорозі, як безпечно переходити дорогу, наслідки недотримання Правил дорожнього руху та запевнити дітлахів у необхідності вивчати норми поведінки на проїзній частині. Працівники ДАІ провели з учнями роз’яснювальну бесіду з цього приводу, а школярі, в свою чергу, уважно слухали та ставили серйозні запитання. Крім цього, правоохоронці звернули увагу присутніх на те, що взимку діткам важливо носити на одязі світлоповертаючі елементи, аби бути помітнішими на дорозі, та не наражати на небезпеку як себе, так і оточуючих. Зустрічі пройшли у веселій та невимушеній атмосфері. Для учнів перших і других класів були підготовлені та проведені вікторини, конкурси. Після проведених заходів працівники відділення ДАІ м. Світловодська вручили дітям тематичні сувеніри.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!