​Замість новорічних корпоративів - два мільйони на медичне обладнання для госпіталів

05.01.15, 18:00

ПриватБанк перерахував у повному обсязі бюджет новорічних корпоративів, а це понад 2 млн грн, на придбання медичного обладнання для військових госпіталів і лікарень України. Як повідомила прес-служба банку, за рахунок цих грошей, а також коштів, перерахованих клієнтами, ПриватБанк уже закупив і передав частину найнеобхіднішого обладнання лікарням Дніпропетровська та Військово-медичному центру північного регіону в Харкові. Також у рамках благодійної кампанії з надання допомоги пораненим банк закупив і доставив медикаменти в центральні районні лікарні Донецької області на територіях, підконтрольних українській армії. Курахівська, Волноваська, Красноармійська, Димитровська ЦРБ отримали медикаменти та витратні матеріали загальною вартістю понад 1 млн грн.

Нагадаємо, найбільший український банк вирішив відмовитися від проведення цього року новорічних корпоративних свят, направивши заплановані на святкування кошти на допомогу пораненим бійцям АТО. «У зв’язку з військовими діями на сході України новорічні корпоративні свята в банку для співробітників цього року проводитися не будуть, – говориться в повідомленні ПриватБанку. – Усі зібрані кошти, у т. ч. ті, що виділяються банком на новорічні корпоративи, буде направлено на медичну допомогу та підтримку бійців АТО та жителів міст, що звільнено від бойовиків».

Зараз у Фонд підтримки української армії співробітниками ПриватБанку та його клієнтами перераховано понад 16 млн грн, що направлено на закупівлю бронежилетів, іншої армійської амуніції бійцям АТО, медичного обладнання та медикаментів для військових госпіталів. Підтримати українську армію можна через банкомати, термінали самообслуговування ПриватБанку. В Інтернеті перерахувати кошти на допомогу пораненим бійцям можна через Приват24 або на сайті банку. Мінімальну суму благодійних внесків не визначено.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!