"Укрпошта" пропонує долучитися до конкурсу!

10.01.15, 12:00

Від 1-го січня 2015 року національний оператор поштового зв’язку оголошує всеукраїнський конкурс «Створи корпоративного героя Укрпошти». Усі бажаючі мають можливість стати автором візуального образу національного оператора поштового зв’язку, який стане знаним не тільки в Україні, а й в усьому світі.

Корпоративний герой – особливий елемент бренду, візуальний образ, істота або живий реальний персонаж, який використовується для персоніфікації корпоративного стилю. Він сприяє пізнаваності бренду та створює «обличчя» підприємства. Всі, хто виявить бажання взяти участь у конкурсі, мають надіслати власні творчі роботи – замальовки, малюнки, аплікації, ілюстрації, поробки тощо (техніка виконання робіт – довільна) на адресу Укрпошти: вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001, із відміткою «На конкурс». На переможця конкурсу чекає диплом та цінний подарунок!

Кількість поданих робіт від одного учасника конкурсу не обмежена. Надсилайте ваші роботи до 28 лютого 2015 року. Звертаємо увагу, що дата надсилання роботи підтверджується відбитком календарного штемпеля на відправленні. Умови конкурсу та основні критерії оцінювання робіт.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!